aaaaaaaaaa

nu kör vi!!!!!!!!!!!!!!! ALLL IN ikväll!!!

sådärja!

Nu har det hänt mycket dom senaste dagarna!  I måndags flyttade jag in i lägenheten och det gick bara bra. Sjukt jobbigt att flytta har jag insett sedan att få allt ungefär i ordning är ju ännu drygare. jag har ialllafall varit och lämnat in till hyresvärden vad jag vill ha för tapeter i lägenheten. Dock får jag det målat i köket och i hallen eftersom det är målat där.. de kändes ju lite drygt men inget att göra åt. Första natten jag sov här gick bra =) andra natten var ju en helt annan historia. Sådär vid 4 på natten var det någon som var och ryckte i min ytterdörr i handtaget... blev livrädd och kunde inte somna om! , så jag sov inget mer den natten... Tur man hade låst dörren iallfall, undrar vad som hade hänt om någon hade kommit in .. jag hade seriöst kisssat på mig av rädsla!
Igår blev det utgång med Maria, vi började lite här innan och sedan bar det av till Olles. Det var inte sådär superkul men de funkade! =) Blev roligare efter faktiskt!  Nu snart så kommer albin hit och det blir väl att gå ut och gå en sväng för att han ville sola solarium och jag vet inte om de finns något här där jag bor, så vi ska gå runt och kika om de finns ;P  Hade faktiskt varit skönt att sola! Men nu först innan han kommer så ska jag ställa mig och diska och försöka få det att se någorlunda ut här inne. Jag har saker överallt känns det som och jag ska få gäster imorgoon ;D
Det blir middag hos mig och sedan så bär det av till Magnus på kvällen!  Sabina fick äran på sig att handla RAKETER!! ;D  så några sådana hoppas jag att vi har imorgon :) Nä, nu blir det städning och hängning av tvätt!!

.

har varit dålig på att uppdatera denna vecka, men har verkligen haft fullt upp med jobb och andra småsaker.
Nu Imorgon får jag äntligen flytta in i min nya lägenhet, ska bli myspys. Kommer nog vara ganska så trött och less imorgon när jag ska flytta eftersom jag just nu sitter på jobbet och ska jobba hela natten. Frågan är ju om orken finns imorgon till att bära möbler hit och dit. men viljan finns så det borde faktsikt ordna sig!  Huvudsaken är ju att sängen kommer upp så man kan lägga sig och sova tidigt på kvällen. Idag var även mamma och pappa och köpte en ny tvättmaskin åt mig ;D fick betala själv dock.. Så ska iväg imorgon och hämta den, ska även hämta min nya soffa som jag köpte för typ en månad sen, men inte hämtat ut ! haha.. Så hela dagen imorgon är fullbokad. Tisdag blir det väl att fortsätta hålla på i lägenheten att försöka få upp allt på rätt plats, kommer inte börja hänga upp saker på väggarna eller så eftersom allt ska tapetseras om så snart som möjligt hoppas jag, fick även veta idag att alla tak ska målas :)  Så hoppas bara att det kommer att bli bra tillslut. Jag vill inte att det ska dröja alldleens för länge innan dom kommer och ordnar det heller, eftersom jag vill få upp saker på väggarna osv.  På fredag är det nyår, och då har jag bjudit in mina närmaste vänner på middagsmys hos mig och efter det bär det av till Magnus på fest. Kvällen kommer nog bli superbra!  Bilder kommer att läggas upp ;)

Nu ska jag fortsätta jobba! Hejsvejs !  :)


Tisdag!

Tisdag idag och snart bär det av mot jobbet!  Imorgon blir det att träffa magnus och lite annat folk och umgås för att sedan gå ner på Olles och ta någon kall öl kanske! . Beroende på hur kry jag känner mig imorgon, känner mig inte som den piggaste på jorden direkt, förkylningen verkar aldrig försvinna. Tordag blir det iallfall att gå med Anna Kvick på stan hela dagen för att inhandla de allra sista julklapparna och sedan på kvällen åka och äta julbord och annat pyssel som käraste nappen har styrt ihop :) . Det kommer nog att bli trevligt :)


bilder


söndag!

Igår var det en jätte bra dag! Började med att jag träffade Maria på stan och åkte sedan hem till Magnus för att träffa Calle och Thomas. Väl där tog vi oss några glas vin för att komma igång, sådär 13 på dagen !!  Sedan kom johan och hämtade oss, och vi åkte iväg till grisbackaskolan för att påbörja fångarna på fortet! Ölen knäpptes och hudfärgen blev blå! Smurfarna var på gång!! :) Cell efter cell osv så var dagen på grisbackaskolan över, så då blev det att åka till allstar för en helt underbar middag som var riktigt god! , blir då fler gånger man äter på allstar kan jag ju säga! :) så stressad som ja var på morgonen så självklart glömde jag kameran hemma, men maria var duktig på att ta kort, så hoppas hon kan skicka alla bilder sedan till mig :)  Hittade denna bild som Johan tagit iallfall :)

nattuggla..

Här sitter jag på morgonkvisten.. kan inte sova.. Var smart nog att gå och lägga mig tidigt , och somnade vid 22 tiden. Men självklart vaknade jag vid halv 3 och nu sitter jag här, pigg och irriterad!!  jag vill sova, men kan inte :O ..  frågan är hur jag ska orka med imorgon/idag...

Älskade vänner!

Gårdagskvällen var helt underbar!  Tack alla mina kära vänner för en underbar kväll :)
Nya tag imorgon, middag hos anna och sedan bär det av ut någonstans. Lördag blir det även fest, blir fångarna på fortet :D  tydligen säger magnus att de är en jääävla bra fest och att man inte ska missa den! Men funderar fortfarande om jag ska åka eller inte, vet inte riktigt om ekonomin håller!! Men det går oftast att lösa på något sätt ;D Idag har jag även varit och inhandlat ett vardagsrumsbord :)  helt okej faktiskt . Så nu har jag i princip alla standardmöbler som behövs inför flytten :)


Ajaj!!

Mitt huvud håller på att sprängas känns det som!  Min underbara vovve nockade mig igår så idag har jag en bula i pannan.. Frågan är ju... Hur lyckas en hund med detta?.. Såhär va de, jag skulle bära upp henne i sängen och precis när jagskulle ta tag i henne och lyfta upp henne så hoppar hon rakt in i skallen på mig,och resultatet blev en bula i pannan ;P

Här är sötnosen (den stora hunden) som lyckades med det! :)



Inatt blir det jobb hela natten lång, !!  Men imorgon blir det nästan en veckas ledighet. Första lediga dagen ska jag spendera med några vänner och några kalla goda öl på Olles! Kommer bli trevligt. Johanna, Katarina, Anna, Magnus, Andreas, Olivia, Matso och några till!! :) Hade tänkt ta med kameran för en gångs skull, så kanske dyker de upp några bilder här efter :) Jag har blivit grymt dålig på att ta kort på senaste tiden!  Men bättring ska det bli hade jag tänk, ska ta och köpa mig en egen kamera efter jul hade jag tänkt, nu lever jag på mina föräldrars och vänners kameror!!!  :D

O'learys

Tack Allihopa för en trevlig kväll, Detta måste göras om!  Hade sjukt trevligt :)
Förfest hos johanna :) Johanna, Jag och Anna
På Olles ! jag , johanna och anna
Magnus , Andreas och Jag :)

utgång!

Idag blir det utgång med Johanna  :) ser fram emot att träffa henne efter så lång tid. det var riktigt länge sen vi två träffades och pratade. så det ska bli riktigt trevligt ikväll =)
Hon slutade jobba 18 och var väl hemma vid 18.30 så då ska jag börja åka dit, då blir det förfest och sedan en promenad till Olles :) hoppas även att anna följer med ikväll :)

stan!

Stan idag med Elin och även mallan en stund :) , åkte runt till en massa olika affärer. bla rusta, jysk och sedan centrum.
blev en del inköp :)  Bla, 3 par, smink och strumpbyxor :)
Nu blir det att ta de lugnt hela kvällen :)

ibland blir man less

Var idag och hämtade mina föräldrars nya kökbord. När vi skulle börja skruva ihop de gick de bra till en början. Själva borden blev iallafall klart. Men När vi började och skulle skruva ihop stolarna.. Då gick det mindre bra. efter ungefär en timme med en stol efter många om och men så gav vi upp. vi väntar helt enkelt till pappa gör det. Jag har verkligen inte tålamod till sånna saker :O . . Blir ju intressant och se hur det ska gå när jag ska skruva ihop alla saker till lägenheten. nästan så jag anlitar någon som gör det åt mig , hade jag haft pengar till det så hade jag gjort det direkt.
Imorgon blir det att fara och träffa elin och anna på stan, blir att gå runt ett tag för att hitta lite julklappar och andra småsaker. det kommer nog att bli trevligt :)

.

Hela helgen består av jobb. Lite irriterande att se folk skriva vad dom ska göra för roliga saker i helgen, medan jag bara ska sitta på jobbet. Men får försöka ha roligt iallfall . Känner mig jätte slö i kroppen, min förkylning vill aldrig släppa känns det som.

Men nästa helg blir det iallfall Julfest med mina vänner :) om det blir som planerat ;D dock är det inte så mycket planerat inför de, bara att vi ska festa hahah! Men lite julstämning måste man ju försöka få snart :O Har suttit och lyssnat på julmusik idag, men icket ingen julkänsla. Får försöka på nytt igen snart ..

japp

Igår blev det en utekväll , det var helt okej :)  trevligt sällskap. Blev dock lite väl mycket dricka. Men kul vare :)
bakisdagen spenderade jag med Elinore på universitetet och lyssnade på "fråga Olle". Det var perfekt, bara sitta där och lyssna på roliga saker om sex ;D  "hur vet jag att min snopp är normal" "mina bröstvårtor blir aldrig styva" osv osv, en hel del roliga frågor kom fram ;D 
Anna, Elinore och jag

RSS 2.0