fööörkyld

Nu efter helgen har man ingen röst kvar, sen har man gått och blivit förkyld. Men hade ändå roligt i helgen , fredag va sabina, anna och daniel här. Lördag började jag på TC med jobbet med middag sen gick vi vidaare till Lottas efter det blev det bishops och sist allstar. Jag skulle egentligen tillbaka till TC fö att träffa mina vänner, men tiden fanns inte till.. Kunde inte bara lämna jobbet heller, med tanke på att dom stod för allting. Så det kändes fel att bara lämna jobbet .. Men nästa gång så får jag ta igen det där. Kände mig väldigt taskig mot dem, men jag hoppas dom hade roligt utan mitt sällskap också!  Men ikväll/natt blir det jobb och till veckan ska jag träffa min kära mor =)

ne!

Nu blir de inge alkohol på ett bra tag!  GODNATT

LAN

Nu har man haft lan med sabina hela natten..
Kvällen började med att jag, sabina, elin och anna träffades på stan och käkade middag. Efter det drog vi iväg och spelade bowling där matte mötte upp oss. Där så tog vi oss en öl :) I bowlingen så självklart så vann jag inte denna gång tyvärr utan segrarna blev matte och sabina.
Sedan åkte anna iväg på någon fest, elin hem och matte vet jag inte. Jag och Sabina åkte hem till mig och vi har spelat alla möjliga spel. Senare på natten fick vi besök av vår pboy även kallad pbabe. Även anna kom förbi och hon sover nu i min säng. Vi har skrämt henne ganska så rejält inatt, hon ligger avdäckad i sängen och vi går in och drar henne i fötterna så hon åker ner i sängen, hon blev ganska så rädd skulle jag tro men ärligt så tror jag inte hon kommer att komma ihåg något, för att hon var alldeles borta verkade det som. Vi funderar på att gå in och skrämma henne nu snart igen, men har inte kommit på någon riktig bra plan ännu. Just nu fungerar inte min hjärna så speciellt bra, tröttheten har börjat hinna ikapp mig nu. Så det plingar inte fram några ideér just nu. Det enda som finns i min  hjärna just nu är faktiskt att sova, så snart hoppar jag ner i sängen och ger upp detta lan tror jag :P  Har faktiskt en hel dag imorgon också, ska ha personalfest så det måste det finnas lite ork till det iallfall. Men riktigt roligt har jag haft ikväll/natt och planer har även smidits till Alla hjärtans dag!
Juste, vi har även bokat vår resa nu, 19 maj - 2 juni är jag och sabina i Alanya i solen :)

Morgonpigg..

Idag vaknade jag verkligen tidigt, förstår inte riktigt vad som börjar hända med mig!  men måste nog ta mig en powernap på dagen eftersom jag ska jobba inatt. Men nu på morgonen har jag hunnit med mycket, beställt lite kläder, betalt hyran och betalt interneträkningen. Annars blir det bara lugnt idag, funderar på att ta mig en liten sväng ner på maxi för att handla mjölk så jag kan göra lasange idag!  Jag och sabina satt igår och planerade inför helgen. Hon kommer hit på torsdag och får min lägenhet för sig själv eftersom jag jobbar hela torsdagnatt. Sedan fredag ska jag ner på stan och göra nagelförlängning och efter det blir det bara en lugn hemmakväll hos mig med tvspel och vårt efterlängtade lan :D sedan kanske vi även får besök av pboy  hahaha! :D

:)

Igår blev det en myskväll med middag och film! Riktigt mysigt var det :) tack för sällskapet.
Idag har jag varit nere på stan och träffat anna, blev att käka lunch på megazone och efter det så fick jag spö i biljard av lillanna..Var även idag och bokade tid till att göra nagelförläning, så det blir på fredag klockan 13 :) Äntligen, så länge som jag pratat om att göra de, men nu äntligen blir det gjort!  Sen till veckan ska jag och sabina boka vår resa utomlands, de är något jag verkligen längtar till. Första gången jag lämnar Sverige och första gången jag kommer att flyga! Taggad! :)

,

Gårdagen blev det förfest hos sabina, efter det blev det utgång på Olles!  Det var itne en superrolig kväll men ..  jaja!  förfesten va då roligast, nästa gång blir det nog inte utgång utan att vara kvar på förfesten för det är alltid mycket trevligare där :P och billigare för den delen! Nu snart ska jag iväg och jobba, sen blir man ledig i 2 dagar och sen jobbar man tre nätter. Nästa helg blir det iallfall personalfest på lördag annars så är det bara lugnt. jag har lovat mig själv nu att vara nykter i hela februari så vi får se hur det slutar!  tack och hej

bilder från nypår

l

.

Hela gårdagen och natten har jag fått varit hundvakt åt mina älskade vovvar emma och nellie. Jag har saknat dom sjukt mycket sen jag flyttade hemifrån. Men nu har jag dom här vid mig, det var riktigt mysit att sova. Båda två låg vid sidan av mig och bara myste hela natten =) Mamma kommer och hämtar dom idag, sen ska jag troligtvis ner på stan idag med sabina och träna , men vi får se hur de blir med de :P  igår var vart det ingen träning alls haha! Tränade dock lite hemma själv istället , och de gick ju lika bra :) Ikväll blir det typ att åka och grilla och kanske åka skrana i bräntbersbacken med några kompisar! :) Det lutar mot det just nu ialllfall, men sen ser man väl om orken finns där. Nu blir det frukost och sen försöka sova kanske en liten stund till =)

Måndag

äntligen har min bror fixat mitt trådlösa internet, så nu slipper jag sitta på golvet i hallen!  riktigt skönt! Idag var det tänkt att jag skulle åka och träna med sabina på simhallen, men hon svarade aldrig på mitt sms. så det verkar inte bli av :P så blir väl en lugn dag hemma istället. Imorse när jag kom hem från jobbet så var jag otroligt duktig, diskade, dammsugade och torkade golven ;D  Nu är det rent och snyggt här !  Senare i eftermiddag kommer min kära mamma förbi..  Vet dock inte vadhon ville, men jag tänkte passa på att tigga skjuts av henne ner på affären så jag kan handla mat ;D då slipper jag gå hela vägen till maxi :D

helg!

Helg borde innebära ledighet men för min del består denna helg av endast jobb!  Jobb och sömn.. Men hade tänkt att ta igen det nästa helg. Igår va jag iallfall en sväng med anna ner på komvux för att kolla lite utbildningar ja hade kanske tänkt att göra. Sedan mötte vi upp älskade sabina och anna for hem. jag och sabina sprang runt i olika affärer och käkade sedan lunch på max. Vi gick sedan hem till Johanna en sväng och det var trevligt att träffa henne igen, det var ett tag sen nu.

Sedan bar det av till Sabina födelsedagsbarnet ;D Där spenderade jag, elin och lillanna kvällen med middag, vin, spel :) Det var riktigt trevligt. Synd att jag inte kan följa med ikväll och fira lite mer .. Men hoppas alla har det super kul ikväll :)

SABINA !!!

Idag vill jag bara passa på att gratta min älskade vän Sabina som fyller 20 idag! Stort grattis!!!

god morgon :)

god morgon allihopa :)  har inte precis fått någon bra sömn inatt.. vaknade vid 04, och sen började jag med att städa.. Satt ungefär en timme och försökte få bort tejpen som va på golvet sen hon som bodde här tidigare hade kvar.. har gruvat mig länge för att göra det men nu är det borta ! :) lika skönt var det. sen har jag även dammtorkat och även skurat golven, men de blir att göra en vända till eftersom jag inte vågade dammsuga så tidigt på morgonen och grannana kanske skulle bli sura :P  Idag blir det iallfall att åka och gratta min kära kusin Fredrik som fyller 13 år! Efter det blir att att åka runt på en massa affärer med mamma och pappa för att inhandla lite småsaker till lägenheten hade jag tänkt! Sen vad man hittar det blir ju intressant att se :)  Men har mina små aningar vad som fattas.. Det blir iallfall en KLOCKA!  lever på datorn och mobilen just nu... Lite drygt ! Sen hoppas jag att min kära bror Robert kommer och hälsar på något i helgen så han kan fixa mitt trådlösa internet. Just nu sitter ja på golvet i hallen eftersom jag har uttaget där och ingen lång sladd!! jag är alldeles för oteknisk när det gäller att ordna sånt.. Har gjort mina försök men har varken kunskapen eller tålamodet... I eftermiddag blir det att spela biljard, jag hoppas att jag vinnet eftersom jag har skrytit nu att jag ska spöa skiten ur dom ;P Dock tror ja inte att jag har någon chans alls..... har aldrig någonsin varit bra på biljard och nu var det säkert 2-3 år sen jag spelade senast..  Nu blir det en dusch och sedan vika tvättt! :)

!

Nu har jag blivit dålig igen på att skriva här. Jag har helt enkelt inte haft tid, mina dagar/nätter har sett ut såhär... Jobb, sovit!  Sen har jag helt enkelt inte hunnit med något mer.
iallfall , på nyår hade jag det riktigt trevligt med mina käraste vänner. Blev en hel del olika ställen man besökte men kul vare!  Finns inte så mycket att berätta egentligen förutom att det var riktigt trevligt och jag tackar mina vänner för en underbar kväll :)
Nu har jag iallfall gått och blivit sjuk också , blev att sjukanmäla sig idag från jobbet. Sitter här med feber och huvudvärk... har inge alvedon heller, men som tur var så hade min bror en stackare hemma, så jag gick över till honom snabbt för att hämta den och även för att lämna igen två stolar jag hade lånat till nyår :)
Nu ikväll blir det bara lugnt, blir väl att se filmer och bara ligga framför tv´n! 

RSS 2.0