fredag igen

Nu var det fredag igen, och som vanligt så är jag med s-hoe! Alltid lika trevligt, just nu håller hon på att dra igenom slingor i mitt hår genom en hätta ;P
Idag har jag iallafall varit och gjort en massa saker :)  Först var jag med mamma och pappa och kollade på min nya lägenhet, den va helt okej , men jag säger att de är tur att det ska tapetseras om där ;P tapeterna var riktigt förjävliga haha!  Sedan var vi och köpte min soffa =) betalade även av köksbordet idag och tv räkningen kommer på måndag !  Snart är allt bortbetalat :D  skönt!!!  Orkar inte med nå avbetalningar , så de är riktigt skönt att bara betala av allt direkt.
Imorgon blir det iallfall IKEA med lillanna, sabina, sara och Elin om vädret tillåter såklart , men är riktigt taggad :D


jobbet

Sitter just nu på jobbet, har inte så mycket att göra. Lite långtråkigt faktiskt :P  BLOMFLUGORNA är mina vänner..eller rättare sagt ovänner, dom är överallt!!1 blir galen, vet inte vart dom kommer ifrån heller, men jag vill att dom ska bort :O :O

tisdag

Igårkväll blev det ändrade planer inför helgen. Lördag bär det nämligen av till IKEA!  Måste ju inhandla lite "lila" prylar som jag ska ha i vardagsrummet i den nya lägenheten.
Igår fick jag även veta att hon som bodde i lägenheten tidigare hade dött,så ja det kommer säkert spöka i lägenheten hahahah. Sen får jag även välja ut nya tapeter till hela lägenheten , så det hoppas jag kommer bli niice ;D  Måste försöka sova lite innan jag ska iväg till jobbet inatt, men har världens huvudvärk :O  men hoppas att de ska gå över. Ska börja se en ny serie inatt hade jag tänkt också, Ska börja se på true blood. Har hört att den ska vara bra så det återstår att se :)

sometimes

ibland känner man sig otroligt nere och väldigt deppad...
just idag är en sådan kväll..
minnen och ångest...

måndag

Har jobbat lördag och söndag natt. Och idag har jag varit nere på bostaden och lämnat in nå papper, och strax hoppas jag ska jag få skriva under kontraktet för lägenheten =)  Ikväll blir det bara lugnt och sedan är det jobb resten av veckan. Tisdag, onsdag och torsdag natt blir det jobb. Det är faktiskt riktigt skönt att jobba natt =)  Blir mest serietittande och sims3 på datorn haha!  Till helgen vet jag inte riktigt hur planerna ser ut, men om jag minns rätt så skulle jag och sabina lana eller så blir det väl alkohol antar jag :P men de återstår att se =)  Nu blir det Saw! :)

lördag

Gårdagskvällen var riktigt rolig :) Försten började hos olivia med Olivia såklart,  Anna, Sabina och Elin. Det var faktiskt riktigt trevligt. Skönt att man får skratta en hel kväll :) Det var länge sedan. Efter den lilla förfesten hos Olivia begav vi oss ner till stan hem till Magnus och efter det blev det krogen. Blev lite väl mycket dricka på krogen, men det löste sig ändå. =) Tog taxi hem vid 05.00 ungefär, Dock inte det billigaste... Det är ju en bra bit från stan och till där jag bor just nu. Skulle egentligen sova hos sabina, men vi tappade bort varandra under kvällen och sen blev det bara som det blev. Hon åkte på en efterfest och jag på en annan efterfest, och mitt i allt så kom jag ju på att dom hade ju ringt från jobbet under kvällen och undrade om jag skulle kunna hoppa in och jobba vaken natt lördag till söndag. Självklart så glad som jag va " Det går jätte bra " Tänkte aldrig på hur bakis jag skulle vara osv. Nu sitter jag här på jobbet med sprängande huvudvärk och trött. Men får icket sova :P Längtar till jag kommer hem imorgon på morgonen och får krypa ner i sängen =) GUU så skönt! =) Märkte även att i vår rapport bok så var det en tjusig kommentar ;D "Ring och påminn Jenny imorgon att hon ska jobba "  hahha , kanske hördes att jag hade fått i mig lite alkhol ;P Nu är det bara ca 4 timmar kvar till jag slutar, och måste hålla mig vaken =) men det ska nog gå bra :D Nästa helg blir det lungt hade jag tänkt, kanske ska förbi en sväng på IKEA med Sabina och inhandla lite saker till min lägenhet =)

Var idag och köpte ett köksbord :) Det var vitt, helt okej faktiskt med tanke på vad billigt det var. 2000kr med fyra stolar :) Ibland gillar man verkligen Erbjudanden och REA =)

partyy

Sitter just nu och får håret fixat av Elin, sminket är klart och snart blandas första drinken :)  Det blir all in ikväll hade jag tänkt . Blir snart middag hos Olivia och efter det blir det fest hos Magnus och sedan utgång!  det ska nog bli nice ! Hoppas bara inte elin har lyckats med att bli portad där .. hahah ..

AVIY

Fredag och idag blir AVIY med sabina!  Håller just nu på med att försöka ordna med lägenheten, typ skicka in arbetsintyg och grejor och det går inge vidare just nu :O . Försöker ringa och få tag i bostaden men inte svarar dom., Dom nämner bara sina jävla telefontider och det konstiga är att dom har telefontid just nu när jag ringer :s helt mongo. får försöka lite senare .
Snart blire dusch och sedan all in

godmoooring

Nyss vaknat hos sabina, vi har båda två frusit inatt :O  sen imorse insåg vi att fönstret har inte varit stängt ;P
Snart blir det att köpa pizza och sedan iväg till sjukan!  och efter det jobb hela natten lång.. 

LÄGENHET!!

Ligger 1a nu på lägenheten :D :D IT´S MINE!!! :D
första januari blire inflyttning :D
TAGGAR SÖNDER!!  får lämna skogen :D


snart helg

snart var det helg igen, och jag taggar :)  kom precis hem från jobbet, och är verkligen inte på något bra humör känner jag. känner mig bara allmänt nere. men hoppas de löser sig snart. Ingenting idag har egentligen gått vidare och sen allt runt om kring.  jaja, inte deppa nu .
Snart ska jag packa ihop alla saker som ska med i helgen, eftersom jag jobbar torsdag natt till fredagen måste jag ha med alla saker till jobbet och sedan åker jag direkt till min älskade sabina på morgonen och väcker henne hahah. blir nog dock att sova när man kommer hem till henne. Blir en jävla stor väska att ta med sig. ska även hinna med att åka till läkaren imorogn, de känns bara jätte extremt jobbigt. Missar personalmötet på jobbet också, icket bra!
Men läkartiden kändes lite viktigare faktiskt denna gång, ibland gäller det att priotera rätt.
bla det som ska med i väskan
smink
kläder för helgen
alkohol för 3 pers
dator
smycken
skor
hårgrejor
sen är det säkert mer saker som jag kommer på sen ...

jao

blev många timmars sömn inatt, somnade vid 5 på eftermiddagen och sov hela natten fram till 05:00 och då bar det av till jobbet. Nu sitter jag bara och längtar till 00:00 för att se om jag får lägenheten eller inte. jag hoppas verkligen att den blir min =). till helgen blire de splash med sabina. Det kommer bli mumma :D ska festa med elin, sara, maria, sabina, m.m . jag är hur taggad som helst :D

yeeyy

här sitter jag hos sabina. vi har lanat hela natten lång :O  har fortfarande inte somnat. Spelat sim3 och snackat med p-boy ;P  :D  sjukt kul.. detta blir absolut många fler gånger :D :D :D :D
bilder säger mer än tusen ord... hahahhahahah

söndag

Idag var det söndag och hela helgen har bestått av jobb. nu är jag helt slut i kroppen.  Imorgon blir det att åka och titta lite på tapeter med mamma och efter det så ska jag nog träffa anna nere på stan och även elin :) kanske sabina också om jag har tur  ;P .. Ikväll blir det bara att ta det lugnt.. mysa och bara se på tv antar jag :)  Jag taggar redan nästa helg då det bli dricka, ska dricka igen det jag missade dennahelg. känns som om det var extremt mycket faktiskt :O .. det var länge sedan jag var så taggad på att dricka, och själklart jobbar man då.

Sen igår på jobbet såg jag att schemat var ändrat, och tro på fan att jag jobbar på nyår..... ROLIGT!! nej.. 


haha den här låten gillar jag ;D

:d

Nu har jag iallfall bestämt mig. Anmälde mig på lägenheten, så imorgon återstår det att se om jag har någon möjlighet att få den eller inte. Som det ser ut nu så ligger jag iallfall bra till, men man vet aldrig det kan ändras på vilken sekund som helst. Snart ska jag iallfall åka iväg en sväng, hoppas bara att jag inte kör av vägen för just nu är det väldigt halt ute. Sedan är det inte speciellt bra att köra med bara tre fungerande bromsar... Men vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

Imorgon ska jag och Elin gå på stan en sväng och kika lite på julklappar, det kommer säkert bli jätte mysigt :)  Jag brukar aldrig ha någon julstämning, men kankse kan få det imorgon? .. jag brukar bara få ångest och känna mig stressad inför julen. Men kanske om man är ute i tid och köpa alla julklappar så kanske man kan njuta av dom sista dagarna precis innan jul :) iår har jag inte så jätte många att handla julklappar till, Mamma, pappa, 3 bröder. om jag minns rätt så kom jag, elin och sabina överrens om att köpa till varandra också, men det skulle bara vara något billigt, så det borde inte vara så jätte svårt att hitta :)  har redan några små planer på vad man kan inhandla. Det ska iallafall bli roligt att min kära älskade kusin kommer hit på julafton, har inte träffat henne på många många år känns det som... dock var det inte så jätte länge sedan sist .


Lägenhet..

Har nu hittat en lägenhet, men är väldigt osäker på om jag ska söka den eller inte. Själva lägenheten är väldigt fin, en tvåa på 61 kvm och hyran låg på 4464 och då ingår elen. vet inte om jag kan få sså mycket billigare 2a.. Men saken är den att den ligger på Carlshem.. vet inte om jag vill bo där.?.. Det är nästan lite för långt bort och åt fel håll :O .... Skulle nog känna mig väldigt ensam om jag bodde där :O ..  vill ändå närmare stan på något sätt. ÅNGEST, och jag måste bestämma mig idag .. . DRYYYGT

godmorgon

godmorgon godmorgon.
Vaknade precis efter ett långt arbetspass. Nu väntar bara tandläkaren sedan hem och sova igen. Är fruktansvärt trött, sov ingenting nästan inatt på jobbet. Igår på jobbet insåg jag att jag varken jobbar julafton eller nyår :D  Fan va skönt, dock jobbar jag juldagen men då gör man ändå ingenting, allt är stängt så man sitter ändå bara hemma. men jag är gladast över att jag inte jobbar nyårsafton för det hade verkligen inte varit en höjdare. Nu ska jagh gå ner och borsta tänderna sedan åka iväg till den förbaskade tandläkaren.
 


..

I Can Find A Reason To Hang On
What Went Wrong Can Be Forgiven
Without You, It Ain't Worth Livin' Alone

Sometimes I Wake Up Crying At Night
And Sometimes I Scream Out Your Name
When For So Long, You Were Mine

Jag saknar dig


7 november 2010

I helgen blev det utgång på fredagen, det var faktiskt helt okej :)  roligt att träffa folk igen som man inte sett på länge. Lördagen spenderade jag med Elin med middag och bio, vi såg filmen Due Date. Filmen var faktiskt bra, rekomenderar den :)




4 november 2010

Igår blev det en tidig kväll, somnade strax före 22:00. Hade ställt väckarklockan på 05.00 så då var de bara att kliva upp. Dock kändes det som att jag inte sovit ett dugg, fortfarande helt slut både fysikst och psykiskt. Och värre kommer det att bli.. Denna dag kommer vara extremt jobbig och måste förbereda mig på det värsta. Gårdagskvällen fick jag tråkiga nyheter, men som jag känner på mig just nu så kommer det vara ännu värre senare idag. Senaste veckan har det hänt så förbannat mycket så jag är totalt slut. Just nu känns det som om jag skulle behöva gå i ide som en björn över hela vintern. Funderar starkt på att ta en sistaminuten resa och bara resa bort, men då är problemet att jag inte kan få ledigt från jobbet. Hur jag ska lyckas pussla ihop allt som händer just nu är den stora gåtan. Men får egentligen skylla mig själv att jag har lyckas sätta mig i den här situationen, just därför är det så tragiskt....

Nu ska jag sluta vara negativ för en stund och berätta att jag längtar till på lördag då jag ska få träffa käraste elin en sväng. Blir en långdag på stan med middag och mycket prat om allting. Även lilla valpen min ska få följa med =) Snart får jag även sluta jobba för idag, drygt 45 minuter kvar innan dess. hejsvejs!


3 november 2010

inatt blev det inte många timmars sömn.. vid 04.00 tiden insåg jag att jag var tvungen att sova eftersom jag skulle upp 05.00.. var riktigt trött på jobbet idag, men det gick ändå hyfsat så bra.


2 november 2010

Idag har det inte varit så mycket, jobbade hela dagen igår och natten. Annars så har jag inte gjort något speciellt. Lite svårt att ta sig bort från skogen. Letar efter en ny lägenhet, vill ha en så fort som möjligt så jag kan flytta in till stan igen. 

Får tacka sabina för hennes ork att ordna min blogg :)
Ska börja bättra mig på att blogga nu, det blir lite lättare när man har en egen dator nu :)


RSS 2.0