What a day =)

Igår blev det att åka och fotas! :) Riktigt rolig dag med Angelina .
Idag tror  jag dock att jag har gått och blivit sjuk.. förkyld och ont i skallen så jag dör ungefär.. Men hoppas jag blir frisk till imorgon då jag ska jobba, annars blir det faktiskt att stanna hemma.
Foton tagna av: Stig Lundberg

I have to let got of your hand

Spenderat några dagar hos mamma och pappa för att få koppla bort lite saker =)  riktigt skönt kan jag lova. På fredag blir det att umgås med min kära kusin under kvällen, ska dit vid fyra tiden och börja små förfesta me henne för att sedan gå vidare på en annan fest. Snackade nyss med angelina i telefonen och även hon kanske ska följa med, vi får se! :)  tror att Anna skulle följa me, men den kvinnan ringde aldrig upp mig som hon sa att hon skulle göra idag, så hon kanske ringer imorgon och jag kanske får ett klartecken från henne!  men jag ser mest fram emot att umgås me kusinen. det var riktigt länge sen vi umgicks tillsammans, förutom för någon vecka sen, men de gills inte ;)  Snart är denna natt över och då blir det hem och sova. sedan tror jag att jag ska ta en sväng hem innan jag börjar igen, mata katterna, rensa lådan, slänga in en tvättmaskin så man har några rena kläder framöver! Fredag  fest, lördag jobb, söndag DÖ!  =)  Awesome helg!

Jag trodde fel som vanligt, du har inte ens hört av dig. jag trodde jag var mer värd än så. Jag kommer inte höra av mig, frågan är hur många dagar det tar innan du gör det?!?. Men snart är det försent. Du har fått så många chanser och du förtjänar egentligen inte en till,men vi får se. Jag har inte riktigt bestämt mig till 100% ,men jag vet vad det lutar mot.

=)

Jag älskar mina vänner, och jag har förbannat tur som har er i mitt liv!  Tack för att ni finns. Jag älskar er allihopa! Ni är alla speciella och underbara.

Efter regn kommer solsken?!?

Nu har man arbetat hela förra veckan, och även i helgen. men jag hann med lite partajj i fredags =)  Riktigt kul kan jag säga, tack för en rolig kväll allihopa! :)
Veckan som kommer nu kommer endast att bestå av arbete och återigen arbete. Jag funderar på att dra ner till sthlm över en helg för att hälsa på en gammal klasskompis, men vi får se om eknomin tillåter det, ja hoppas =) Komma bort från Umeå hade ju inte varit helt fel. Om de inte blir av, så får de bli månaden efter iallafall :)  Härifrån måste jag en stund iallafall. Rensa tankarna lite från denna håla !  Just nu är allt i min hjärna som en jävla tornado. Jag önskar någon kunde säga "gör såhär" så löser sig allt. Men de funkar tyvärr inte så!?!.. Men som man säger, efter regn kommer solsken.

Inte okej!

Åh, ja har ont i skallen, less och vill bara sova. Men de går ju inte eftersom ja ska jobba ikväll igen..  Snart helg, vad händer? ?? ?

Alla hjärtans dag..

Fan va de är överskattat, är det inte bättre man visar sin förbannade kärlek varje dag istället för en speciell dag? Allt känns så påtvingat under denna dag, visst man kan bli glad om man får någon present eller blommor eller så. Men jag tycker att killar känner sig bara tvingade över att köpa något, och jag som tjej känner inte att det är lika roligt att få något då man vet att dom gör det för att det är någon slags tradition. Jag hade blivit mer glad om jag hade fått något bara oväntat en vanlig torsdag när man kommer hem från jobbet eller något. Vad som helst, men inte på en sån dag då allt är så påtvingat. Man ser reklamer överallt om tips vad man bör köpa till varandra osv. Jag kommer aldrig någonsin fira denna dag, oavsett hur kär jag än är. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra ! Men jag hoppas alla andra har en supermysig kväll , ni som firar =)  och att den blir lyckad :) Nu ska ja fortsätta arbeta !! Puss

helgen!

I fredags blev de midddag hos Angelina med hennes kära mor och syster, blev tacos!  Riktigt gott =) Blev även lite bus med sötaste Kevin :) efter de slänge jag och angelina på oss nå smink och åkte sedan iväg på förfest på grisbacka !  Var riktigt trevligt. Efter de blev de en svän på Olles. Annars i helgen har det bara varit riktigt riktigt lugnt! Nu blire tv och halvsova i soffan! puss

Jag älskar Angelina !

Angelina är fan just nu den bästa personen på denna jord!  Den ängeln har tydligen storstädat min lägenhet ikväll! PUSSS PÅ STJÄRTEN TILL DIG ANGELINA ! Imorgon är det fredag och ALL IN!  Shot tävling skare tydligen vara, men ja håller mig till att vara domare!

Back on track!

Nu var sjukskrivningen över och man är tillbaka på jobbet. Fullt ös som vanligt, men jag hade verkligen inte tackat nej till en vecka till ledigt. Direkt kaos när man dyker upp på jobbet. Jag som äntligen blivit väck med min förkylning som jag typ hade haft sen i maj? Men som de ser ut nu så kommer den säkert att komma tillbaka nu.. Nästan alla på jobbet är sjuka.. JIPPI!  jag hoppas jag klarar mig denna gång ifrån att bli sjuk.  Imorgon får jag en sovkompis hemma ;D käre Angelina dyker upp här och ska vara hundvakt åt lilla Ebbis onsdag till torsdag. Härligt med lite sällskap sådär innan helgen :) Nu snart dyker mamma förbi här en snabbis och efter det ska jag ta mig en sväng förbi affären och sedan tillbaka på jobbet. Jag kan inte fatta att tiden går så snabbt .. På fredag är det 3 veckor sen jag opererade mig...  vart tar all tid vägen?? Jag undrar även när Sabina ska ta en sväng hem till Norrland igen, lämna dynghålan Örebro och komma hem till oss riktigta brudar ;D såå, sabina? när kommeruu ? :D

Lovelovelove!

Denna helg kan jag minst sagt säga var den bästa på många år! jag tror aldrig jag någonsin har varit så glad efter en helg. Fredagen började me att bilen inte startade, vilken gick bra iallafall. Mamma och pappa kom förbi så jag fick låna deras bil till affären och köpa allt inför middagen me tjejerna. En efter en dök dom upp och maten blev god. Går väl inte direkt att misslyckas med Tacos. Supertrevligt med Lillanna, Angelina och Elin! Det blev en del cider, vin och öl . Efter middagen dök Emmy, Maria, Sara och Emil förbi =)  Kanoners!  Vi spelade lite spel och hade allmänt roligt. Sedan åkte vi ut, SVINKALLT utomhus iallafall. Gladd att jag tog på mig täckbrallorna ;d  Väl på krogen blev ja superduperdunder glad!  Träffade en person som jag inte träffat på minst två år. Och mer än så nämner jag inte! Men kan säga att såhär glad har jag inte varit på många många år!  Just nu känner jag att jag bara älskar mit liv och önskar att det kunde vara fredag igen! Pusss
Bara för att Angelina är så grymt Charmig!

Ebba =)


:)

Igårkväll blev det lite av en vinkväll från min sida, jag drack vin och satte in hårförlägning på Angelina =)  blev riktigt stiligt!  Nu är hon en superfin tjej, även fast hon är det i vanliga fall också  ;P Idag har jag inte gjort något speciellt direkt, men imorgon blir det iallafall tacos med tjejerna till middag och hela dagen har jag planer som måste styras upp innan folket dyker upp hemma hos mig!  Jag hoppas även att bostaden kommer förbi med en ny kyl och frys imorgon.. . Börjar bli lite drygt att ha alla frysvaror ute på balkongen, nu har det gått två dagar sen han sa att jag skulle få en ny. men men..  Bara att vänta och se när jag får en ny. Hoppas iallafall på morgondagen =) Vill kunna fylla på kylen med mat och sånt men det går inte riktigt nu när jag inte litar på att den ska hålla. Vill inte kasta all mat igen som jag fick göra sist då den bara la av helt..  luktade som om en skunk hade varit där inne och fjärtat ut sin äckliga lukt!  Nu är iallafall tvätten i maskinen, så ska snart hänga upp den.. Sen borde ja snabbstäda lite men ärligt talat så finns inte orken riktigt där. Jag tror nog jag fixar de snabbt imorgon på morgonen =)  Nu ska jag se Cops på tv´n! CIIIAOOOO

RSS 2.0