Bräntberget!

Idag har jag, Angelina och Anna varit ute och åkt pulka med Kevin och Benjamin! Riktigt mysig eftermiddag i backen med barnen. Ebba är nu helt sluuut efter att ha sprungit runt i snön , hon däckade direkt då jag kom in! haha! sötvovven! :D  Det blev pulka, grillning och bus =) Superrolig dag! :)

!

JAG BLIR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LESSSSSSSSSSSSSSSSSSS!  Att alltid all skit ska hamna så de drabbar mig!??!!?? Nu tycker jag väl ändå att det har gått över gränsen med detta ..  Idag är en sån dag som jag känner att jag bara skulle vilja gå ut långt ute i skogen och aldrig komma tillbaka!.......

jaoo

De flesta människor brukar se fram emot helgen efter en lång arbetsvecka. Men denna vecka  har jag verkligen inte sett fram emot helgen. Inget blev som de var tänkt, och ja varför hoppas jag fortfarande? jag borde ha förstått och vetat bättre nu? men icket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till? , hur ska jag göra för att lösa detta?, har försökt i många år, men inget hjälper?  Jag vill bara att allt ska bli som det borde vara, utan de där förbannade ........................................... skiten.................

:)

Spelade nyss en version av monopol men spelet hette "UMEÅ" ;D kan säga att de är mycket roligare än vanliga monopol just för man vet vart gatorna är osv. =)  Utklassade iallafall både mamma och lillebror !
Snart är det helg och fredagen blir hos en kompis me middag och film =) myyspyys!:D

5e dagen

Nu har fem dagar gått sen operationen och jippi!  imorse tog jag mig faktiskt upp ur sängen helt själv! Jag har inte kollat hur svullnaden ser ut idag, men hade tänkt mig att ta en dusch senare så man blir någrlunda människa.
Blir nog att ta något kort för att se skillnaden från första dagen till idag, jag hoppas att man ser någon skillnad =)
smärtan blir bara mindre och mindre =)
Just nu sitter jag och snackar med bajsäckelandre på skype, han klagar bara på att jag har en dålig mick!!!  svin!

3e dagen sen operationen.

Nu har det gått tre dagar sen operationen och smärtan försvinner mer och mer för varje dag. men har fortfarande väldigt ont. Tar mig fortfarande inte upp ur sängen (när ja ligger ner till att jag ska stå). Men nu kommer jag iallafall upp från stolar och från soffan så det är skönt. Bara sängen kvar nu hahah!  Men kan säga att jag är väldigt blå mellan brösten, inte under över på utan mellan? konstigt.. men antar att de är huden som spänner ut sig och de är någon mindre blödning där. Hoppas de försvinner snart =)  Jag är iallafall nöjd med storleken som de ser ut nu =)
gud vad ja längtar till smärtan försvinner helt, och ja kan ha snygga bhar ;D 

Operationsdagen!

Började dagen med att komma hem från jobbet och la mig och sov någon timme. Vaknade där vid 10.00 tiden, och då var det bara att ta fram kläder och annat som jag skulle ha med mig till mina föräldrar efter operationen. När detta var klart så hoppade jag in i duschen för att duscha i Descutan. Detta är bakteriedödande och ska minska risken för infektioner efter operation. Vid 12.00 kom mamma och pappa för att skjutsa mig till operationen.
När vi kom dit fick jag några tabletter , 2 st. Minns dock inte va dom hette, men de var något lugnande iallafall och en alvedon. Sedan var det bara att gå in i rummet och klä av sig och ta på sig "sjukkläder" Väl där inne kom narkosläkaren och satte nål i handen på mig där jag skulle ha droppet och narkosen sedan. Sedan kom undersköterskan som förklarade lite saker för mig hur det skulle gå till och fick även smärtstillande som jag skulle ta med mig hem. Efter hon var klar kom läkaren och ritade på mina bröst. Sedan var de bara att gå in och och lägga sig på operationsbordet..
När jag väl låg där minns jag att jag frågade " Är de nu jag ska somna eller?"  Alla i rummet skrattade och sa "nae, inte än du ska få narkosen snart och sen en mask du andas genom " Sen minns ja inge mer, så ja tror faktiskt att jag somnade innan ja fick narkosen eller så var jag bara riktigt borta. När jag vaknade upp berättade sköterskan att jag tydligen hade sagt " Jag är inte nervös "  och sen däckat av!
Vaknade sedan upp, med smärta! Kändes som en 100kg karl satt på mitt bröst. De va tungt att andas. Då förklarade sköterskan att jag skulle få smärtstillande av läkaren strax och efter de skulle min mamma och pappa få komma in till mig. När läkaren kom med sprutan och den började verka så kändes det betydligt bättre. men hade fortfarande fruktansvärt ont. Men sånt får man stå ut med om man ska bli fin ;D
Efter ja piggnat till skulle jag försöka ställa mig upp, fick hjälp av sköterskan och mamma. Men när ja väl satt mig upp blev jag jätte yr och va tvungen att lägga mig igen och få syrgas. Fick göra 3 försök,och på tredje klaraded jag att gå. Då fick ja gå på toaletten och kissa. Efter de fick ja gå tillbaka och de gick bra, men ja blev lätt yr och fick gå väldigt sakta och försiktigt!Men tillslut fick ja på mig mina kläder och skor och tog mig till bilen med lite hjälp. Och de va skönt att komma hem. Men natten var fruktansvärt jobbig. De blev inte många timmars sömn och fy i helvete att ta sig upp ur sängen .. Vilken smärta! Tur man har sin älsklingspappa som har hjälpt mig. Hade de inte varit för honom så hade ja nog legat kvar i sängen huuuur länge som helst.
Nu har de gått 2 dagar sen operationen och smärtan känns bättre iallafall!  Tar mig upp ur fotöljen själv nu =)  Och resultatet kan jag inte säga så mycket om, jag såg bara en snabbis igår då jag var hos läkaren. Lite blått och sådär. Dom är inte så stora som jag trode att dom skulle bli . Men tydligen så kommer dom se större ut när dom faller på plats och inte är lika spänt. Men jag är nöjdd än så länge iallafall. Det ser iallafall naturligt ut på min kropp=)  jag la in 450cc i båda brösten =) Bilder kommer senare! :)

operation.

Operationen var igår!
Mer utförlligt kommer senare, orkar faktiskt inte skriva nu.
men här kommer några vackra bilder..

!

Idag har jag faktiskt skrivit ett vanligt hederligt brev för hand och ska skicka iväg till Sabina ! :)
Ojj så glad hon kommer bli när hon får läsa vad jag har skrivit till henne ! :)

Ohh , nervositeten smyger sig sakta men säkert på mer och mer inför operationen!  Pratade iallafall med lillanna idag och hon ska sova hemma hos mig från torsdag  till fredag för att ta hand om min lilla vovve medan jag är på jobbet. sen ville hon följa med till operationen på fredagdag för att se att allt gick bra osv. Hon får hålla min mamma sällskap under tiden helt enkelt! :)  Pusssaar!

..




I dare you to let me be your, your one and only
Promise I'm worthy to hold in your arms
So come on and give me a chance
To prove that I'm the one who can
Walk that mile until the end starts






Happy birthday

Grattis på födelsedagen bästa Sabina

Du är så galet vacker ibland, och när man fyller år så är man precis såhär vacker som du är!

tröttare än tröttast!

Idag har det varit en jobbig dag, efter en nattsjobb fick man inte sova nästan någonting. Folk ringde och väckte mig konstant. tillslut stängde jag av telefonen. men inte nog med det då har jag självklart skit svårt att somna om, och när jag väl somnar om så vaknar jag nästan direkt! Sååå  nu sitter jag här på jobbet tröttare än tröttast. Ögonen vill bara stänga sig och huvudet nickar till lite då och då. Tror minsann aldrig att jag varit såhär trött på jobbet tigare.
Känns som jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova i min egen säng just nu. Drygaste av allt är att imorgon när jag slutar så kan jag inte gå och lägga mig heller, utan då ska bil helvetet in på lagning, så ska sitta där medan dn fixas..
.

:)


Idag känner jag mig duktig!  Klev upp strax före niotiden, gick en lång promenad  med Ebba och efter det drog jag igång med städningen! Har tömt typ alla skåp och rengjort, rensat ur klädkammaren!  var en hel del skor som åkte ner i soprummet. Nu äntligen är jag klar medd städningen, sådädr ett antal timmare senare. Är inne på tredje tvättmaskinen nu! helvete va drygt att ha så mycket tvätt :O måste bli bättre på att tvätta så slipper man ha en stor hög! Snart kommer mamma hit, ska bjuda henne på middag ;D dags att börja marinera köttet nu tror jag! pusshej ;D

Såhär har jag känt mig idag!!


Ingen bra dag!

Idag har det inte varit någon bra dag alls. Så alla planer har blivit inställda, och jag är bara hemma själv! Tog mig nyss ett avkopplande bad med ljus och lugn musik. Ja tror minsann jag ska stänga ute världen idag och stänga av telefonen och bara se film och mysa med mig själv! Idag behöver jag verkligen Jenny-Time !

???

Nu ser jag verkligen fram emot denna lediga helg!  första på 4 veckor. Vet inte riktigt än hur planerna ser ut, men just nu i denna sekund lutar de mot middag med tjejerna och albin och sedan bio. Det skulle vara en super trevlig kväll. Men man vet aldrig vad som sker i sista sekund, allt kan ändras!  så ser mitt liv ut idag, kan inte planera något. Mina tankar och känslor är så jävla splittrade. Huvudet säger en sak, hjärtat en annan sak och ibland säger dom samma sak och ibland inte osv osv osv osv!  sjukt irriternade ;P men jag antar att det ska vara så i livet.. en enda stor fråga!

14 dagar kvar till min operation..  Snusandet har inte gått de bästa att sluta med. Nu snusar jag onico för att inte få i mig nikotin.. men kan inte påstå att de fungerar till 100% så fuskar ibland i nödsituationer med att ta en riktig snus! jag måste vara snusfri inom några dagar. Jag var hemma hos mamma idag och var på jätte dåligt humör, så jag skulle ta en cigg för att lugna ner mig, men efter 3 bloss gick de inte, rökfull så innihelvete! tror sist ja va så rökfull va när ja va 14-15? Så släckte den och vet nu att cigg är inget för mig längre ;D dock att det aldrig riktigt har varit de men nu behöver ja inte ens feströka! Nervositeten ökar för varje dag!!

happy moment!

Idag är en sådan dag jag känner att allt är verkligen hur jobbigt som helst. Hade mest av allt bara velat ligga kvar i sängen hela dagen, men icket..  Jobbet kallar senare!  nä, nu ska ja se en film och försöka vila ett tag för att orka jobba inatt!

snöstorm

Inatt vid halv 2 tiden på natten ringer pappa och ber mig hämta honom från jobbet eftersom han va insnöad med bilen.. min bil.. Eftersom min bil har varit lite konstig på senaste tiden, den har gått och blivit en spökbil. Så har vi gjort ett byte denna vecka till min bil är lagad. Jag vågar inte parkera min bil här där jag bor eftersom bilen har fått för sig att he ner rutorna hela tiden. Inte speciellt svårt att göra inbrott i bilen direkt. Kändes mycket säkrare att bilen får stå ute hos mina föräldrar ute i skogen. Ska iallalfall få min bil lagad i veckan. Nog om de, iallafall. Inatt skulle jag hämta pappa från jobbet, började med att gå ut till bilen och försöka ta mig ut från parkeringen.. 1 timme senare av skottning för att få fram bilen och hjälp av min bror och hans kompis så kom ja mig äntligen ut på vägen. Fattar inte att de har snöat så mycket på bara 1 dygn. På vägen till pappas jobb fick ja då se en hel del insnöade bilar och traktorer som hjälpte folk som kört fast. Pappa fick gå en bit ut till den stora vägen, då jag inte vågade att köra in på småvägen till hans jobb eftersom jag orkade inte köra fast! Va nära på krocka in i en plogbil också på vägen dit.. galet halt va de, så gled bara med bilen säkert 20 meter innan ja fick stopp å bilen! Men , efter många om och men så hade ja lyckats ta mig till pappa så han fick komma sig från jobbet. Han fick sova på min soffa inatt, så ska väl köra han till jobbet senare i eftermiddag. Men först ska mamma komma på besök med mina julklappar jag har kvar där hemma hos dem, så ska vi hänga upp min "brasa" på väggen! Mysmys! Sedan blir det lunch/middag med mamma och pappa på big boy ;D Händelserik natt iallafall! återigen nada sömn.. måste bättra på de här med sömnen nu snart känner jag!

2012

Blev inte den bästa starten på året 2012!  Aldrig varit så rädd och orolig i hela mitt liv tror jag, min käre kusin, LOVA att det aldrig ska hända igen. Ja är fruktansvärt glad att du blev hittat välbehållen. Jag kan inte ens sätta mig in i tanken hur du kände det helt ensam och borta. De va nog dom värsta timmarna i hela mitt liv, att jag kunde vara så orolig och rädd är inte ens möjligt. Vi får hoppas på att något liknande absolut inte sker igen!

Själva nyårsafton spenderade jag på jobbet med sanna! Vi hade inhandlat en del gottesaker, så vi hade nachotallrik sm vi smaskade på under natten och sedan vid tolvslaget blev vi bjuda på varsitt glas champange =)  Så en liten skål fick de bli iallfall. Men nästa år vill jag minsann spendera julen med familjen, nyår med mina älskade vänner istället för att sitta på jobbet.
Nya tag, nya beskymmer! nu får vi helt enkelt se vad detta år har att bjuda på! Nu är det bara 18 dagar kvar till min operation och jag är verkligen nervös och förväntansfull! Räknar ner dagarna  ständigt!

RSS 2.0