:)

Helgen har bara bestått av jobb, märkte i lördags då jag skulle handlaIngti snus att mitt bankkort har tydligen slutat fungera, så nu snart ska jag ner på stan och fixa ett nytt.. drygt att vara utan kort i flera dagar.
Mina kissemissar INGRID och ULLA :)

Fredagsmys!

Nu var det dax för fredagsmys med sabina :) Snart ska vi goomaten och sen blir det en massa gotta och bara mysa :)

Glee

Då var helgen över, och de var riktigt skönt med lite ledighet. I Fredags blev de förfest här hos mig och sedan bar det av mot Olles och efter de blev de efterfest. Lördag spenderade jag med sabina hela dagen och natten lång och även söndagen. Det blev Glee-maraton hela natten på lördagen och hela natten på söndagen, så nu har vi sett egenom hela säsong 1 och jag har ett avsnitt kvar på säsong 2 av dem som kommit ut. Så sen är de bara att vänta på nya avsnitt. Jag gillar skarpt min och sabina fina sångröster mitt i natten !!! Imorgon om jag hinner ska jag försöka städa undan här i lägenheten, men nu bär det av mot jobbet. Hejsvejs

Jobbar!

Sitter just nu på jobbet och har precis sett melodifestivalen!  Ingen höjdare kan jag direkt påstå. Snart var denna helg över och då väntar en ledighet till på onsdag och de ser jag fram emot faktiskt. Juste jag har även skaffat mig två kissemissar hemma!  Så nu på nätterna så har man två sovkompisar och de är mysigt!
Nä, nu ska man väl jobba lite. Hejsvejs!

mjo

Ibland skenar tankarna iväg..
Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
Remember yesterday - walking hand in hand 
Love letters in the sand - I remember you 
Through the sleepless nights and every endless day 
I'd wanna hear you say - I remember you

Saknad kan vara jobbigt ibland.



!

Sitter just nu på jobbet, spelar lite yatzy mot sabina!  Skönt med trådlöst internet på jobbet nu iallfall, nu kan man ju iallfall aktivera sig på något sätt istället för att bara sitta och kolla på nå skit på tv´n.  lättare att hålla sig vaken om nätterna då!  Imorgon på dagen blir det iallfall en storstädning hemma hade jag tänkt, sen kommer nog sabina förbi en sväng och hämtar lite av sina saker. Annars blir det bara lugnt hela dagen lång :P
Nu längtar jag bara till vi ska resaaaa!! !  Vi funderar på att dra någon dag tidigare så vi hinner springa runt lite i Sthlm och även besöka gröna lund! kollar lite flyg och hotell, men allt beror på vad priserna ligger på.
Sen får vi även se om de kommer med några extra personer =)

RSS 2.0